Kosteloos huren van BBQ’s en bijbehorend gas Gratis borden + bestek + gas + huur BBQ Gratis bezorging en ophalen binnen een straal van 50 kmSfeer

BBQ Hoorn

Bent u van plan een BBQ in Hoorn te geven voor een groep vrienden of collega’s? Laat deze verzorgen door de meester barbecue-ers van de BBQ-koning. Lekker barbecueën op een mooie zomeravond is natuurlijk het mooiste wat er is. Het kost alleen zo veel tijd om alle voorbereidingen te treffen. Maar dat is nu voorgoed verleden tijd. De BBQ-koning regelt al uw vlees en andere benodigdheden. Als u wilt bereiden we zelfs het vlees voor u.

De BBQ-Koning BBQ-koning

BBQ Hoorn – Het lekkerste vlees

Voor uw BBQ in Hoorn biedt de Buffetkoning u topkwaliteit en uitzonderlijke zelfgemaakte sauzen. U heeft bij ons keuze uit drie verschillende barbecue arrangementen. Barbecue Populair is ons standaardpakket. Dat wil zeggen: standaard goede kwaliteit maar u haalt het vlees zelf op. Onze Barbecue De Luxe is iets uitgebreider en de Barbecue Grand Cru is de koning onder de barbecue mogelijkheden. Uw BBQ in Hoorn was nog nooit zo’n succes!

BBQ Hoorn – uitstekende service & scherpe prijzen

Bestel uw BBQ Hoorn bij de Buffetkoning en u geniet dubbelop. Ons vlees is niet alleen ontzettend lekker, het is ook nog eens bijzonder schappelijk geprijsd. Bovendien profiteert u van onze betrouwbare service. Bij onze uitgebreide BBQ pakketten bezorgen we en halen alles ook weer op. En dat voor niks! Uiteraard voldoen wij aan alle HACCP eisen.

Contact

Uw BBQ Hoorn direct bestellen? Neem contact op via 0299 – 399798 of stuur een e-mail naar info@debbqkoning.nlContact

De BBQ-koning

Slobbeland 36

1131 AB Volendam

Tel: 0299 - 399798

www.debbqkoning.nl

Meer informatie over BBQ


Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden :
Barbecue Catering, Barbeque feest, Barbecue Amsterdam, BBQ Amstelveen, BBQ Amsterdam, BBQ Haarlem, Barbecue Haarlem, Barbecue Monnickendam, Barbecue Edam, Barbeque huren Amsterdam

 

Vandaag besteld, morgen in huis! Betaal direct veilig online

Neem ook eens een kijkje op…